Marja Tyrni ja Harjakainen poikivat suosikkinäyttelijälle vakavampia rooleja

07.12.2011 17:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä Aku Hirviniemi on tullut monelle tutuksi Putous-sketsisarjan kautta ja sketsihahmoista Marja Tyrninä ja Timo Harjakaisena.

Hirviniemen seuraava rooli maalikaupan varastotyöntekijänä tulevassa Varasto-elokuvassa on kuitenkin tottua vakavampi. Hirviniemi pohtii Voicelle, että sketsihahmot ovat saattaneet saada jonkinlaisen vastareaktion aikaiseksi.

- Analysoisin, että mitä enemmän tuolla on tullut pyörittyä mekko päällä ja pulsarit naamassa, niin ovat myös kyselyt lisääntyneet, että haluaisinko tulla tekemään jotain vähän vakavampaa.

Hirviniemi esittää Varasto-elokuvassa Raninen-nimistä hahmoa, jonka tarina elokuvassa ei ole kaikista iloisin. Hirviniemi on tyytyväinen, että hänelle tarjotaan erilaisia rooleja ja kehuu uutuuselokuvan roolihahmoaan.

- Hyvä kun tarjotaan tällaisia. Tämähän on hyvin kirjoitettu rooli tämä Raninen, ettei tarvinnut kuin oikeastaan puhua ne sanat ja se oli siinä, Hirviniemi jatkaa.

Varasto-elokuva saa ensi-iltansa 30. joulukuuta. Seuraavaksi Hirviniemeä työllistää muun muassa Putous-sarjan uusi kausi, joka käynnistyy MTV3:lla tammikuun alussa. Katso Varasto-elokuvan traileri alta:

Suosittelemme

Uusimmat