Hollywood-tähti etsi sisäistä rauhaa – lapioi hevosen lantaa

14.12.2011 12:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä David Duchovny vietti taannoin viikonlopun buddhalaisella meditaatioretriitillä. Sisäisen rauhan löytäminen ei ollut helppoa, sillä hänet laitettiin heti töihin.

David Dychovny paljastaa lapioineensa hevosen lantaa koko viikonlopun. Mies ei tiennyt, mikä häntä odottaa paikan päällä newyorkilaisessa munkkiluostarissa, sillä hän on aloittanut meditoinnin vasta hiljattain. Hän kummasteli, miksi hänen täytyy tehdä töitä, vaikka hän on maksanut viikonlopusta.

- He laittoivat minut töihin puutarhaan joka päiväksi puoleksitoista tunniksi. Se oli hauskaa. Lapioin siellä hevosen paskaa. Maksoin rahaa ja sitten lapioin hevosen paskaa, Duchovny muistelee.

Miehellä oli muutenkin vaikeaa noudattaa tiukkoja meditaatio-ohjeita, jotka kielsivät häneltä muun muassa liikehtimisen meditaatioharjoituksen aikana. Duchovny ei myöskään ole täysin vakuuttunut, että hänen meditaatiomatkansa oli niin hyödyllinen kuin hän oli kuvitellut. Mies on kuitenkin valmis palaamaan luostariin jossain vaiheessa.

- Olen totuuden etsijä. En tiedä oliko se hyödyllistä. Voisin mennä takaisin. On ihmisiä, jotka viettävät siellä kolme kuukautta, puoli vuotta tai koko elämänsä, mies jatkaa.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat