Nettipokerin SM huipentuu - Nämä julkkikset pelaavat nimimerkkien takana

17.12.2011 15:14 - Mikko Räsänen

Nettipokerin SM-turnausviikko huipentuu sunnuntaina pelattavaan pääturnaukseen. Useita julkkiksia osallistuu nimimerkkien takaa kisaamaan kymmenien tuhansien eurojen palkintopotista.

Betssonin ja Betsafen pokersivustoilla on tällä viikolla kisattu nettipokerin SM-titteleistä. Pokerisivujen, Pokeritiedon ja Pokeristan viidettä kertaa järjestämä turnaussarja huipentuu huomenna sunnuntaina pelattavaan pääturnaukseen. Tuolloin pelataan 300+15 euroa maksava no limit holdem -turnaus, jonka palkintopotti tulee olemaan vähintään 80 000 euroa.

Pääturnaus on houkutellut myös useita pokeria harrastavia julkkispelaajia osallistumaan. Voicen tietojen mukaan pääturnaukseen ovat ilmoittautuneet ainakin Kim Herold, Jasper Pääkkönen, Aleksi Valavuori sekä Duudsonien Jukka Hilden ja Jarno Laasala.

Julkkispelaajat pelaavat muiden osallistujien tavoin nimimerkkien takana, mutta on mahdollista, että he ovat valinneet nimimerkkinsä niin, että muut osallistujat pystyvät arvaamaan henkilölöt heidän nimimerkeistään. Esimerkiksi Kim Herold on ainakin ennen pelannut nimimerkillä rueherold. Valavuoren käyttämistä nimimerkeistä tunnetaan ainakin FearlessFinn.

Jo vahvistuneista julkkispelaajista ansioitunein on Jarno Laasala. Duudson-hurjapään kovin meriitti on nimittäin neljäs sija vuoden 2008 kovatasoisessa Helsinki Freezout -turnauksessa. Neljäs sija toi tuolloin Laasalalle huimat yli 41 000 euroa.

Lue lisää nyt pelattavasta SM-turnauksesta ja osallistumisohjeista täältä.

Kilpailut

Uusimmat