Valavuori rahoille SM-nettipokerissa, löi heti vetoa koko voittosummasta!

19.12.2011 20:15 - Mikko Räsänen

Aleksi Valavuori menestyi julkkispelaajista parhaiten sunnuntaina pelatussa nettipokerin SM-turnaussarjan pääturnauksessa.

Aleksi Valavuori sijoittui 12:nneksi sunnuntaina Betssonilla ja Betsafella järjestetyssä suuressa nettipokerin SM-turnauksessa. Valavuori kuittasi sijoituksestaan 1022 euroa. Komeasta potista huolimatta päällimmäinen tunne lienee harmitus, sillä kymmenen parhaan joukkoon selviäminen olisin nostanut palkintosummaa huomattavasti. Voittajalle oli luvassa peräti yli 18 000 euron palkintopotti.

Valavuori osoitti pelimiehen luonteensa turnauksen jälkeen. Hän otti heti koko voittosummansa ja sijoitti sen vedonlyöntiin.

- Lyön voittorahat yöksi Florida Panthersille, koska uskon Sean Bergenheimin ja Panthersin jatkavan hyvää virettään, Valavuori kertoi Veikkaajat.com -verkkosivuston haastattelussa turnauksen jälkeen.

Pelimiehen vainu oli hyvä. Bergenheim iski avausmaalin, kun Florida voitti Carolinan 3-2. Voitto ratkesi vasta jatkoajalla, mutta Valavuori oli onneksi lyönyt vetonsa "money line" -vetona, joissa tasapeli ei ole pelattavana kohteena, vaan pelataan vain siitä, kumpi lopulta voittaa ottelun. Kertoimen ollessa 1,7 kasvoi Valavuoren potti jo yli 1700 euroon.

Voice tavoitti pelimiehen tänään ja tiedusteli, joko on kotiutuksen aika, vai vieläkö Valavuori aikoo sijoittaa koko potin yksittäiseen kohteeseen?

- Nyt kotiutan 700 euroa. Loput 1000 euroa sijoitan yhteen kohteeseen. Odota hetki, niin katson sopivan.

Valavuori toimii nykyään pelianalyytikkona Veikkaajat.com -sivustolla, joten hän tutkii päivittäin vedonlyöntikohteita. Puolessa minuutissa löytyykin sopiva pelikohde.

- Laitan koko summan Bostonin kotivoitolle Montrealia vastaan.

Sunnuntaina Betssonilla ja Betsafella pelattuun pokeriturnaus oli nettipokerin SM-turnaussarjan viimeinen ja suurin turnaus. 300+15 euron sisäänostolla järjestetyn turnauksen palkintopotti oli huimat 80 000 euroa. Valavuoren lisäksi turnaukseen osallistui useita julkkispelaajia. Vaikka Valavuori pelasi helposti tunnistettavalla nimimerkillä "Valavuori" olivat muut julkkispelaajat nimimerkkien takana.

Extrme Duudsonien Jukka Hildenin nimimerkiksi veikattiin nimeä ristus666. Myös nimimerkin pelitapahtumat sopisivat rämäpäiseen duudsoniin, sillä kyseinen nimimerkki säntäsi turnauksen alussa rajuun nousuun ja pyöri pitkään kärkikymmenikössä. Nopean nousun vastapainoksi myös kyseinen nimimerkki putosi turnauksesta yhtä nopeasti.

Kim Herold selvisi 175 pelaajan joukon paremmalle puolelle, mutta jäi lopulta sijalle 50, kun vain 26 parasta sai rahapalkintoja.

Valavuori oli pitkään jopa turnauksen kärkikolmikossa ja taistelussa suurista voittosummista. Jääminen 12:nneksi harmittanee, sillä putoamisessa oli mukana huonoa tuuria. Valavuori meni nimittäin maksoi vastustaja all-in -korotuksen AK-kädellä. Koska korotuksen tehneellä vastustajalla oli kätenä K10, oli Valavuori yli 70 prosenttia varma voittaja. Vastustaja kuitenkin sai pöytään kaipaamansa kympin ja Valavuori putosi katsomoon.

Harmittiko tippuminen?

- Se tuli epäonnisesti, mutta se oli pokeria. Tulin itsekin aiemmin turnauksessa takamatkalta ohi muutaman kerran, joten mitäs siitä, Valavuori mietti.

Tulokseen hän kertoo olevansa tyytyväinen myös siksi, että ei viime aikoina ole juurikaan pelannut nettipokeria.

- Takana on pitkä tauko. Olen pelannut livepokeria pelannut ja siitä nautin, mutta netissä en ole roikkunut aikoihin.

- Tämäkin turnaus oli tosi rankka. Se on niin hektistä touhua. Yksi turnaus vielä menee, mutta sen jälkeenkin kävin kierroksilla vielä monta tuntia. Elän vaan niin tunteella. Nyt pidetään taas vähän taukoa, Valavuori kertoili.

Kilpailut

Uusimmat