Morsiusneito-elokuvalle jatkoa ilman pääosan näyttelijää?

05.01.2012 20:45 -

Huikean suosion saaneelle Morsiusneito-elokuvalle on suunnitteilla jatko-osa. Kyseisen elokuvan käsikirjoittajana ja pääroolin näyttelijänä esiintyvän Kristen Wiigin tulevaisuus elokuvan tiimoilta aiheuttaa kuitenkin harmaita hiuksia.

Morsiusneito-komedian päätähti Wiig on kertonut, ettei aio kirjoittaa eikä myöskään tähdittää kyseisen elokuvan jatko-osaa. Kaunottaren päätös on kuohuttanut edellisen elokuvan tuottaneita ja he ovatkin yrittäneet tarjota naiselle suuria rahasummia. Tämä ei ole näyttelijättären mieltä muuttanut.

Wiigin päätöksen jälkeen tuotantoryhmä on päättänyt jatkaa jatko-osan kehittelemistä. Tuleva tarina yritetään suunnitella näyttelijä Melissa McCarthyn ympärillä, joka teki ikimuistoisen roolisuorituksen Megan-hahmona.

Edellisen elokuvan tuottanut Judd Apatow kommentoi tulevan jatko-osan mahdollisuutta seuraavanlaisesti.

- En tahdo olla tuottajana, ellei idea ole yhtä hyvä tai jopa parempi kuin ensimmäisen osan. Olisi kuitenkin mahtavaa, jos voisimme aloittaa ideoinnin jo tämän vuoden puolella, Apatow kertoi The Hollywood Reporter -sivustolla.

Tuottaja ei itse kommentoinut Wiigin mahdollista jättäytymistä jatko-osasta. Apatown tuttu kuitenkin mainitsi, ettei luultavasti lähde projektiin mukaan ilman kyseistä näyttelijätärtä.

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat