Laulajalegenda kirjoittaa kokemuksistaan hyvän asian puolesta

10.01.2012 21:45 -

Laulajalegenda Sir Elton John kirjoittaa kirjan lähipiirinsä koskettavista aids-kohtaloista.

Sir Elton John on varmistanut julkaisevansa ensimmäisen kirjansa. Tekeillä oleva kirja kertoo homoseksuaalina tunnetun brittilaulajan henkilökohtaisista kokemuksista liittyen aidsiin.

Sir Elton John on ollut mukana aidsin vastaisessa taistelussa jo 80-luvulta lähtien. Laulaja uskoo, ettei tautia voida parantaa ihmerokotteella, vaan sen sijaan on pyrittävä vaikuttamaan ihmisten mieliin ja sydämiin. Taudin voittamiseksi ei ole muusikon mielestä tehty riittävästi, joten hän on päättänyt kertoa oman tarinansa.

Laulaja kertoo kirjassaan läheisistään, jotka ovat kuolleet sairastuttuaan virukseen. Johnin läheinen ystävä, The Queenin solisti, Freddie Mercury kuoli aidsiin vuonna 1991. Kirjallaan hän toivoo hälventävänsä aidsin kantajalleen aiheuttamaa häpeää.


Kirja nimeltään: Love Is The Cure julkaistaan heinäkuussa sekä niteenä että äänikirjana, jonka aateloitu muusikko on itse lukenut nauhalle. Teoksen tuotot menevät EJAF:ille, eli Elton John Aids -säätiölle, joka on vuoden 1992 jälkeen kerännyt yli 225 miljoonaa dollaria käytettäväksi aidsinvastaiseen työhön.


Lähde: BBCNews

Kilpailut

Uusimmat