Renny Harlin saa huikeita kehuja: Lähti lakki päästä

11.01.2012 15:15 - Eeva Rajala

Georgia ja Venäjän välisestä sodasta kertova Viiden päivän sota -elokuva esittelee näyttelijä Mikko Nousiaisen häijynä palkkasotilaana. Nousiainen muistelee elokuvan kuvauksia lämmöllä ja etenkin ohjaaja Renny Harlin saa kehuja osakseen.

Nousiainen ja Harlin ovat tehneet pitkään töitä yhdessä, mutta nyt oli ensimmäinen kerta kun kaksikko kuvasi yhdessä. Nousiainen muisteli Voicelle pohtineensa, mitenköhän heillä menee Harlinin kanssa yksiin. Pian näyttelijä huomasi, ettei ole mitään jännitettävää.

- Renny on syntynyt kuvauspaikalle. Se on ihan huikeata katsella sitä. Meillä toimi hirveän hyvin meidän välinen dialogi, miten Renny kuuntelee, ja aina saa vastauksen jos haluaa kysyä jotain, Nousiainen hehkuttaa.

Samalla Harlin saa kehuja siitä, millaisella intensiteetillä Harlin on läsnä kuvauksissa.

- Se oli ihan uskomatonta katsoa sitä, miten ohjaaja voi olla niin vahva ja herkkä samaan aikaan. Hän on kotonaan siinä tilanteessa. Se oli oikeasti aika hienoa katsoa, lähti lakki päästä taas, Nousiainen jatkaa.

Nousiainen nähdään palkkasotilaan roolissa 20. tammikuuta, kun Viiden päivän sota -elokuva saa ensi-iltansa. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat