Tämä unelmapari ei olekaan eroamassa?

23.01.2012 06:45 - Eeva Rajala

Viikonvaihteessa uutisoitiin, että mallikaunotar Heidi Klum eroaisi aviomiehestään, laulaja Sealista. People-lehden lähde tietää kuitenkin kertoa tästä unelmapariksikin kutsutusta kaksikosta aivan toista.

Lähteen mukaan pariskunta ei ole ihan vielä kirjoittamassa avioeropapereita.

- He ovat ottaneet lukuisia kertoja yhteen lähiaikoina, mutta heillä ei ole mitään suunnitelmia erota tällä hetkellä. He eivät ole hakemassa avioeroa, lähde kertoo lehdelle.

Lähde tietää kertoa myös, että suhdetta ovat viime ajat kuormittaneet kaksikon liialliset kiireet. Seal on kiertänyt tiiviisti markkinoimassa uutta Soul 2 -albumiaan, ja viikonvaihteessa Sealin päästyä jälleen kotiin asiat ovat lähteen mukaan olleet jälleen hyvin.

Kaksikko joutuu kuitenkin testaamaan suhteensa kestävyyttä lähitulevaisuudessa. Seal aikoo jatkaa levynsä markkinoimista Yhdysvalloissa, kun taas Heidi Klum matkaa Saksaan kuvaamaan Saksan Huippumalli haussa -ohjelmaa.

Parin mahdollista eroa voitaisiin kutsua järkytykseksi, sillä kaksikko on lapsikatraansa kanssa ilmoitelleet hyvin julkisesti täydellisestä suhteestaan ja ikuisesta rakkaudestaan toisiaan kohtaan. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2005. Klumin ja Sealin kerrotaan uudistavan vihkivalansa joka vuosipäivä.

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat