Lähes valmista: Schwarzeneggerin scifi-klassikon jatko-osa tänä vuonna teattereihin

24.01.2012 10:15 - Eeva Rajala

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämästä vanhasta Total Recall – Unohda tai kuole -elokuvasta tehtävä uusi versio on lähes valmis.

Ohjaaja Len Wiseman on työstänyt tieteistoimintaelokuvan uutta versiota yhdessä näyttelijöiden Colin Farrellin, Kate Beckinsalen ja Jessica Bielin kanssa. Sekä Schwarzeneggerin vuoden 1990 että tuleva uusi versio perustuvat kummatkin löyhästi Philip K. Dickin vuoden 1966 novelliin.

- Olen lähes valmis. Kaikki on edennyt loistavasti. Olemme saaneet mysteerin, tunteen ja toiminnan yhdistymään. Colin Farrellilla on suuri osa ja olen hyvin tyytyväinen häneen, ohjaaja kertoo Coming Soon -sivustolle.

Wisemanin mukaan uuden elokuvan tekemisessä oli kuitenkin haasteensa, sillä alkuperäisen elokuvan tarina oli hyvin sekava.

- Siinä on se todellinen tarina ja sen lisäksi mielikuvituselementti. Kumpaakin täytyy pitää elossa. Se tekee tarinasta myös niin hienon, Wiseman jatkaa.

Elokuva kertoo kivenporaajasta, joka unelmoi matkasta Marsiin. Vaimo ei kuitenkaan suostu matkaan. Mies törmää mainokseen paikasta, jossa luodaan muistoja lomamatkoista. Mies tilaa kahden viikon lomamatkan Marsiin ja lisukkeeksi hän haluaa olla salainen agentti. Kun muistisiirrännäistä ollaan juuri antamassa, tapahtuu jotain. Selviää, että mies todellisuudessa onkin salainen agentti.

Uusi Total Recall -elokuva saa ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna. Tarkasta vanhan Total Recall -elokuvan traileri alta:

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat