Tästä Satuhäät-ohjelmaan mukaan lähteviä pareja varoitetaan

24.01.2012 18:15 -

Eilen TV2:lla käynnistyi suositun Satuhäät-sarjan uusi tuotantokausi. Ohjelman tuottaja Juha-Pekka Ristmeri kertoi Voicelle, miten sarjaan osallistuvia pareja valmennetaan.

Ristmeri kertoo, että Satuhäissä on tarkoituksena nähdä mukana tavallisia pariskuntia. Tästä syystä ruutuun mielivät kyyhkyläiset valmennetaankin mahdollisimman hyvin tv:n myötä tulevaa mahdollista julkisuutta varten.

- Käydään kaikki jutut tarkasti parien kanssa läpi, se on tärkeää. Pareista kirjoitetaan paljon netissä ja kirjoittelu on lähes kaikkien kohdalla negatiivista - tästä varoitetaan.

- Toinen seikka mistä halutaan varoittaa etukäteen on se, että pari lähipiiri saattaa valinnan jälkeen ottaa nokkiinsa. He voivat ilmoittaa, etteivät tule häihin lainkaan. Joskus on jouduttu keskeyttämään kuvaaminen kesken, sillä osa hääparin läheisistä ei ole suostunut tulemaan mukaan. Kuvaaminen on ollut kynnyskysymys.

Ristemeri valottaa, että tavallisista pareista huolimatta valintaprosessin tiimoilta mukaan otetaan myös niitä avioliiton satamaan purjehtivia, jotka todennäköisesti tulevat aiheuttamaan keskustelua.

- Toisaalta, tulevaa ei pysty ennakoimaan ja lopputulos on yllätys - koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Joskus mukana on ollut sellaisia pariskuntia, joiden ei välttämättä olisi olettanut repäisevän, mutta ei olekaan voinut arvata mitä tapahtuu ja lopulta on mopo karannut käsistä.

Nyt käynnistyneellä Satuhäät-kaudella tullaan Ristmerin mukaan näkemään jälleen mielenkiintoisia ihmisiä. Tuotantokausi on pyritty rakentamaan niin, että käänteiden suhteen "suuntaus on nouseva".

- Draamankaaren huippu on sarjan keskivaiheen paikkeilla. Jälleen kerran kyseessä on läpileikkaus suomalaisesta yhteiskunnasta häiden kautta.

Satuhäät YLE TV2:lla maanantaisin klo 21

Kilpailut

Uusimmat