Nainen vaatii Jackass-tähdeltä korvauksia koko kehonsa vaurioitumisesta

27.01.2012 23:15 -

Killer Karaoke -televisio-ohjelmassa esiintynyt nuori nainen on haastanut Steve-O:n oikeuteen ja hakee korvauksia hänelle kuvauksissa sattuneesta tapaturmasta.

Susanne Ohman on perustanut kanteensa tähden ja tuotantoyhtiön huolimattomuudelle kuvauksissa. Nainen osallistui Killer Karaoke -ohjelmaan viime lokakuussa. Kuvauksissa karaoke-esiintyjien päälle suihkutettiin vettä ja heidän suoritustaan yritettiin häiritä muutenkin.

Ohman yritti esiintymisvuoronsa jälkeen poistua märältä lavalta, mutta päätyi kierimään alas liukkaita portaita. Kanteessaan nainen kertoo, ettei lavalta poistuminen onnistunut, koska tarjolla ei ollut mattoja, kaiteita tai muuta tukea.

- Huolimattomuuden suorana seurauksena nainen mursi ja vahingoitti sääriluunsa, polvilumpionsa, nivelsiteensä, polvensa, jalkansa ja muita luitansa sekä vahingoitti lihaksiaan, luustoaan, verenkiertoaan ja muuta ruumistaan, oikeuskanteessa listattiin.

Koska tuotanto oli huolimaton sekä jätti varoittamatta naista mahdollisesta onnettomuudesta hän vaatii oikeudenkäyntikulujensa maksamisen lisäksi korvauksia menneistä, nykyisistä sekä tulevista sairaanhoitokuluistaan, tapahtuman aiheuttamasta stressistä sekä henkisestä kivusta ja särystä. Lisäksi hän katsoo tarpeelliseksi myös hyvityksen menettämistään ansioista.

Lähde: thewrap.com

Kilpailut

Uusimmat