Elvis Presleyn tytär kyllästyi huonoihin elokuviin isästään

02.02.2012 09:15 - Eeva Rajala

Elvis Presleyn tytär on ollut tyytymätön isästään tehtyihin elokuviin, joten miksei hän itse tekisi elokuvaa rockikonista?

Lisa Marie Presley kertoo Associated Pressille, että keskusteluja on jo käyty tulevasta elokuvasta, vaikkei hän paljasta aikataulua. Naisella on kuitenkin selvä visio siitä, millainen elokuvasta on tulossa.

- Hänestä ei ole vielä tehty kunnollista elokuvaa, sellaista mihin olisi saatu vangittua kaikki. Mutta se tapahtuu vielä, Presley kertoo.

Hän toivoo myös, että tulevaan elokuvaan saataisiin samanlainen tunnelma, mitä on Johnny Cashista kertovassa Walk the Line -elokuvassa, jota tähdittää Joaquin Phoenix ja Reese Witherspoon.

Lisa Marie Presley on juuri avannut Gracelandiin näyttelyn, missä Elvis Presleyn elämää esitellään tyttären silmin. Nähtävillä on muun muassa Lisa Marien vauvana pitämiä vaatteita, leluja ja niin edelleen.

Elvis Presleyn kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 35 vuotta. Joka vuosi Elvis-fanit kokoontuvat viikon mittaiseen tapahtumaan Memphisiin muistelemaan rokin kuningasta. Viranomaiset odottavat tänä vuonna kaupunkiin 75 000 ihmistä.

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat