Uuden Wolverine-elokuvan julkaisuajankohta vihdoin selvillä!

09.02.2012 06:45 - Eeva Rajala

Nyt tiedetään vihdoin ja viimein, milloin jo kauan odotettu The Wolverine -elokuva saapuu elokuvateattereihin.

X-Men Origins: Wolverine -elokuvan jatko-osa The Wolverine saa ensi-iltansa heinäkuussa 2013. Mutantti Loganin roolissa nähdään jälleen tuttu lihaskimppu Hugh Jackman, ja elokuvan ohjaajaksi on valittu ohjaajavaihdosten jälkeen James Mangold, kertoo Hollywood Reporter.

The Wolverine -elokuvaa on odotettu kauan. Elokuvan tekemisestä tiedotettiin ensimmäisen kerran keväällä 2009. Maaliskuussa vuonna 2010 kirjoitettiin käsikirjoitusta ja uumoiltiin, että kuvaukset voisivat alkaa jo vuoden 2011 alussa. Viime vuoden alussa Darren Aronofsky kuitenkin jätti ohjaajan paikan ja elokuvastudio joutui miettimään uusia ratkaisuja. Viime syyskuussa käsikirjoitusta alettiin muokata uudelleen, mutta elokuva oli jo auttamattomasti myöhässä. 

Uudessa elokuvassa Logan sekaantuu romanssin takia ongelmiin Japanissa, missä hän joutuu taistoon Silver Samurain kanssa. Silver Samurai pystyy muuttamaan muotoaan ja on taistellut Marvelin historiassa myös Hämähäkkimiehen, Mustan Lesken ja Daredevilin kanssa.

Jackman on ollut mukana kaikissa X-Men-elokuvissa, mutta on sanonut tulevan elokuvan olevan jotain, mitä hän on pitkään jo kaivannut. Katsojat saavat siis todennäköisesti tietää lisää tämän salamyhkäisen hahmon historiasta.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat