Uusi deittiohjelma yhdistää Viivi Pumpasen ja Kari Salmelaisen

09.02.2012 13:15 - Mikko Räsänen

Kari Salmelainen ja Viivi Pumpanen juontavat TV5:n uuden deittiohjelman.

Voice kertoi aamulla Kari Salmelaisen paluusta televisioon. Nyt ohjelmasta on saatu lisätietoa, sillä TV5 kertoi Salmelaisen juontavan eX-sinkku -deittiohjelmaa. Juontajaparina hänellä nähdään vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen

TV5:lla 31.3. starttaavan eX-sinkun jokaisessa jaksossa tavataan sekä seuraa etsivä mies- että naissinkku. Heidän tulee valita neljästä tietokoneen heille valitsemasta ehdokkaasta ”se oikea”, jonka kanssa he pääsevät viettämään yhteistä aikaa. Palkinnot vaihtelevat romanttisesta ravintolaillallisesta viikon ulkomaanmatkaan sen mukaan, kuinka hyvin pariskunta tietokoneohjelman mukaan sopii yhteen.

– Olen todella odotuksia ja toiveita täynnä ja kivalla fiiliksellä, kun kutsuttiin taas tv-hommiin. Viivi on mukavan luonnollinen ja symppis – uskon, että meillä synkkaa keskenämme, Salmelainen kertoo.

Viivi Pumpanen odottaa työskentelyä tv-legendan kanssa.

 – On tosi kiva päästä aloittamaan iso, oma projekti, jossa on vielä vanha konkari rinnalla! Odotan innolla, miten ihania ja mielenkiintoisia persoonia saamme mukaan ohjelmaan, Viivi iloitsee.

Karin ja Viivin seurana ohjelman kolmantena juontajana nähdään Voicen ltapäiväjuontaja Oku Luukkainen.

 TV5 ja The Voice TV ovat osa SBS Mediaa ja saksalaista ProSiebenSat.1 Media AG -konsernia.

Kilpailut

Uusimmat