IL: Victorian ja Danielin vauvalle ”julkkislastenhoitaja”

27.02.2012 08:45 - Eeva Rajala

Tuoreet vanhemmat, Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat valinneet hoitajan pikkuiselle Estelle-prinsessalleen, kertoo Iltalehti.

Lehti kertoo Expressenin tiedoista, joiden mukaan lastenhoitaja on jo palkattu. Kuningasperhe on tässäkin suhteessa hyvin perinteitä kunnioittava. Kuningasperheessä on tapana käyttää samoja lastenhoitajia mahdollisimman pitkään. Victorian lastenhoitaja on kuitenkin jo 80-vuotias, joten Estellelle jouduttiin palkkaamaan uusi nimi.

Estellen tulevan hoitajan henkilöllisyys paljastetaan vielä tämän viikon aikana. Se kuitenkin jo tiedetään, että hoitaja on työskennellyt aiemmin muissakin julkkisperheissä. Hänet on myös vannotettu salassapitovelvollisuuteen.

Pieni Estelle on myös saamassa omaa nimeä kantavan säätiön lähitulevaisuudessa. Näin ainakin arvelee Expressenin haastattelema hovin veromestari Jan Lidman. Sitä ennen kruununprinsessapari toivoo, että pikkuprinsessalle osoitetut lahjarahat ohjataan parin häiden alla perustetuille hyväntekeväisyyssäätiölle.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat