Täydelliset naiset -tähdet haastettiin todistajiksi oikeuteen!

28.02.2012 22:45 -

Nelosen menestyssarjaa Täydelliset naiset tähdittävät Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross ja Felicity Huffman todistivat yhdessä tänään Los Angelesissa pidetyssä oikeudenkäynnissä.

Oikeudenkäynti koskee sarjassa näytelleen Nicollette Sheridanin irtisanomista. Nainen syyttää sarjan luoneen Marc Cherryn ja ABC-televisiokanavan irtisanoneen hänet parin riidan vuoksi, jonka aikana Cherry naisen mukaan muun muassa löi tätä.

Sheridanin roolihahmo Edie Britt kuoli auto-onnettomuudessa myöhemmin samalla kaudella. Nainen uskoo hahmonsa kuoleman olleen seurausta riidasta ja valituksesta jonka hän teki ABC:n johdolle. Haasteessaan Sheridan kuvailee Cherryn lyöneen häntä avokämmenellä, johon nainen vastasi:

- Löit minua juuri päähän ja se ei ole okei.

Hollywood Reporter -lehden mukaan Sheridan voi tuomarin mukaan saada korvauksia maksimissaan 4 miljoonaa dollaria, joka vastaa noin vuoden palkkaa. Alunperin nainen vaati 20 miljoonaa, mutta tuomari jätti osan syytteistä käsittelemättä. ABC-kanava vakuuttaa kyseessä olleen kuitenkin vain rutiinitoimenpide.

- Kuolema on yhtä suuri osa televisioviihdettä, kuin se on elämääkin. Tietenkin kun hahmo kuolee, näyttelijä menettää työnsä. Niin tässä kävi, kanavan edustajat kommentoivat.



Lähteet:Hollywood Reporter,Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat