Suomalaistanssijat hakivat Virosta jättirinnat!

29.02.2012 08:15 - Mikko Räsänen

NiceKone-tanssiryhmän kaunottaret Henna Peltonen ja Natali Mäkipää kävivät Virossa suurentamassa rintansa.

NiceKone-tanssiryhmän kaunottaret Henna Peltonen ja Natali Mäkipää pistäytyivät Voicella kertomassa kuulumisiaan. Kaunottarissa kiinnitti huomiota se, että kumpikin vaikutti poikkeuksellisen kurvikkaalta. Syykin paljastui, sillä kaksikko kertoi käyneensä pari viikkoa sitten Virossa Tiina Jylhän The Look -klinikalla suurentamassa rintansa.

Ensimmäistä kertaa rintaoperaatiossa käyneelle Natalille laitettiin 2,95 desilitran suuruiset implantit. Henna Peltonen sen sijaan vaihtoi aiemmat implanttinsa suurempiin. Nyt hänellä on todelliset jättirinnat, sillä hän otti molempiin rintoihin yli puolen litran suuruiset implantit.

Ensimmäistä kertaa rintojaan suurentanut Natali oli iloinen siitä, että matkassa oli mukana Henna, joka tiesi, mitä tuleman pitää.

- Kun heräsin nukutuksesta, oli Henna odottamassa minua kahden sydänleivoksen kanssa, Natali muistelee ja kertoo, että leivokset jäivät silloin syömättä, koska hän oli vielä tokkurassa nukutuksen jäljiltä.

- Kuulemma olin puhunut englantia ja suomea sekaisin, Natali nauraa.

Nukutuksesta toivuttiin ja molemmat ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

- Kaksoset voivat hyvin, Natali kertoo nauraen ja viittaa kasvaneeseen poveensa.

Eri tanssiryhmien välinen kilpailu on tunnetusti kovaa, joten aiotteko nyt voittaa muut kirjaimellisesti rinnanmitalla?

- Menestyksessä on kyse muustakin kuin ulkonäöstä. Pitää olla tanssitaitoa, hyvä show, ulkonäköä ja ennen kaikkea toimiva kokonaisuus, kaksikko kertoo.

Lueteltuja ominaisuuksia taitaa NiceKoneen tytöiltä löytyy, sillä vaikka ryhmä on perustettu vasta viime syksynä, on se syksyn ja talven aikana näkynyt niin paljon, että moni luulee ryhmän olevan huomattavasti vanhempi.

- Alku on mennyt kieltämättä hyvin, Henna kiittelee ja arvelee, että ryhmän alkumetreillä on ollut hyötyä siitä, että hän oli itse julkisuudesta tuttu kasvo jo ennen tanssiryhmän perustamista.

- On julkisuudestakin varmaan apua ollut. Mutta isoin merkitys on sillä, että meillä on hyvä tuote. Sellaista on aina helppo myydä.

Ryhmällä on suunnitelmat mietittynä jo pitkälle tulevaisuuteen.

- Teemme jo vuoden 2013 kalenteria. Tulemme sitä varten tekemään jotain, mitä ei Suomessa ole koskaan tehty, Henna kertoo.

Hennan ja Natalin keskinäistä juttelua seuratessa tuntuu vaikealta uskoa, että kaksikko on tutustunut vasta viime vuonna. Kaksikko täydentää toinen toistensa lauseita, sanoo samat asiat samalla sekunnilla ja vaikuttaa siltä kuin he olisivat tunteneet koko ikänsä.

- Monet luulevat meitä siskoksiksi. Meistä tuli nopeasti sydänystäviä. Olemme kuin Jin ja Jang. Vaikka olisi paha päivä, niin aina kun näkee toisen, muuttuu kaikki hetkessä hyväksi, kaksikko kuvailee suhdettaan.

- Apua, tuohan kuulostaa siltä, että olisimme parisuhteessa, Natali huomaa ja haastattelu päättyy naurunremakkaan.

Kilpailut

Uusimmat