Viimeinen mahdollisuus? Arnold Schwarzenegger avioliittoneuvojan pakeille

02.03.2012 07:15 - Eeva Rajala

Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin kerrotaan käyvän avioliittoneuvojalla, sillä iso-Arska tahtoo voittaa vaimonsa luottamuksen takaisin.

Kalifornian entinen kuvernööri tahtoo saada pariskunnan välit jälleen kuntoon. Kaksikko erosi viime vuonna Shriverin saadessa tietää, että hänen miehensä on tehnyt aikoinaan lapsen heidän entisen taloudenhoitajan Mildred Baenan kanssa. Lapsi on nykyään 14-vuotias.

- Arnold ja Maria käyvät avioliittoneuvojalla selvittääkseen välejään ja palatakseen yhteen. Maria harras katolinen, eikä hän usko avioeroon, mutta hän silti taistelee sen nöyryytyksen kanssa, minkä hän sai kokea, pariskunnan ystävä kertoo New York Postille.

64-vuotiaan Schwarzeneggerin kerrotaan luvanneen Shriverille vaikka kuun taivaalta, jos tämä palaa miehen luokse. Toisaalta naisen ystävät varoittelevat Shriveriä kertoen, ettei Schwarzenegger osaa muuttua.

Schwarzenegger ja Shriver ehtivät olla naimisissa 25 vuotta. Heillä on neljä yhteistä lasta, 22-vuotias Katherine, 20-vuotias Christina, 18-vuotias Patrick ja 14-vuotias Christopher.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat