Nyt varmistui: Ruotsalaistähdestä uutuuselokuvan Robocop

05.03.2012 07:15 - Eeva Rajala

Vuoden 1987 toimintaelokuvaklassikko aiotaan tehdä uudestaan, ja nyt on vihdoin vahvistettu pääosan esittäjä elokuvaan.

Aiemmin huhuttiin, että raamikas Michael Fassbender olisi pääosassa, mutta näin ei ole. RoboCopin rooliin asettuu hieman tuntemattomampi nimi, ruotsalainen Joel Kinnaman. Kinnaman tunnetaan muun muassa Jälkiä jättämättä -sarjasta, joka jatkuu MTV3:lla jälleen toukokuussa. Hän on tähdittänyt myös elokuvia Arn - pohjoisen valtakunta ja Rahalla saa, josta hän voitti Ruotsin arvostetuin Guldbagge-palkinnon.

RoboCop-elokuvan tuottajat olivat ehdottaneet tähdelle Alex J. Murphyn roolia tulevassa elokuvassa, ja Kinnaman koki paikkansa tulleen ja suostui rooliin.

RoboCop saattaakin olla juuri se rooli, joka tekee Kinnamanista suursuosiota nauttivan tähden. Hänen edellisen Arthur & Lancelot -elokuvansa tekeminen jouduttiin pysäyttämään, sillä budjetti alkoi kohota tähtitieteellisiin summiin. Elokuva saanee ensi-iltansa tämän kuun sijasta vasta ensi vuonna. On kuitenkin epävarmaa, ehtiikö Kinnaman enää keskittymään vanhaan elokuvaansa nyt, kun hän on mukana RoboCopissa.

RoboCop-elokuvan ensi-iltaa ei ole vielä varmistettu. Fanit odottanevat elokuvaa kuitenkin jo nyt herkeämättä. Ja Ruotsissa juhlitaan muutakin kuin uutta pikkuprinsessaa.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat