Maailman ällöttävin elokuvasarja saa jatkoa - ei herkkähermoisille!

06.03.2012 13:45 - Eeva Rajala

Kenties maailman epäkorrektein ja ällöttävin kauhuelokuvasarja Human Centipede saa jatkoa. 

Entertainment Weekly -lehti kertoo, että elokuvasarjan kolmas osa on tulossa ensi vuonna. Elokuvia tähdittäneet Dieter Laser ja Laurence R Harvey ovat mukana myös uudessa elokuvassa.

Laser esittää ensimmäisessä elokuvassa saksalaista tiedemiestä tohtori Heiteriä, joka ompelee ihmisiä yhteen jonoon niin, että ihmiset muodostavat yhden ainoa ruoansulatuskanavan. Jatko-osassa Harvey esittää psykoottista erakkoa Martinia, joka alkaa kopioida alkuperäiselokuvan tapahtumia.

Tom Sixin ohjaamat elokuvat eivät ole olleet ymmärrettävästikään kovia kassamenestyksiä, sillä monia lähinnä puistattaa ajatus mennä katsomaan miehen tekemiä elokuvia. Tuottaja Ilona Six lupaa, että trilogian viimeisestä elokuvasta tulee sataprosenttisesti

The Human Centipede 2 -elokuva aiheutti puhetta viime vuonna, kun Britanniassa elokuvien ikäluokitusjärjestelmästä vastaava BBFC kieltäytyi antamasta elokuvalle ikärajaa. Elokuva saatiin kuitenkin julkaistua lukuisten editointien jälkeen. Elokuva oli kuitenkin floppi, keräten ensimmäisenä viikonloppunaan vaivaiset reilut tuhat euroa.

Kolmoselokuvan kuvaukset alkavat touko-kesäkuussa ja elokuvan julkaisua on suunniteltu ensi vuodelle. Mikäli olet missannut kokonaan tämän kauhuelokuvasarjan, voit tutustua siihen alla olevien trailerien avulla. Ja nyt aito varoituksen sana: Ei herkkähermoisille!

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat