Elokuvasarja, jota en IKINÄ aio katsoa!

06.03.2012 14:00 - Eeva Rajala

Huh, tässä sitä ollaan. Tuoreen uutisen mukaan ällöttävimpiin elokuviin kuuluva The Human Centipede saa taas jatkoa. 

Onhan se niin, että elokuvantekijöillä on täysi oikeus tehdä minkälaisia elokuvia tahansa, mutta katsojalla on ah, niin ihana oikeus myös kieltäytyä katsomasta kaikkea huttua, mitä elokuvateollisuus tuottaa. 

The Human Centipede -elokuvasarja menee niillä rajoilla, onko kauhuelokuvatkin viety vähän liian pitkälle. Olen aiemminkin myöntänyt tulleeni herkemmäksi vuosien saatossa, mutta en mitenkään voi kuvitella katsovani kyseisiä elokuvia. 

Elokuvasarjan ensimmäisessä osassa saksalainen tiedemies ompelee ihmisiä yhteen jonoon niin, että ihmiset muodostavat yhden ainoa ruoansulatuskanavan. Ja kaikki ihmiset ovat vielä elossa. Jatko-osassa psykoottinen erakko alkaa kopioida alkuperäiselokuvan tapahtumia. Ja kolmas elokuva julkaistaan ensi vuonna.

Kuulostaapa maukkaalta! Taidampa viettää kevyen elokuvaillan tänään!

En osaa oikein selittää, missä raja ylitetään, mutta pidän elokuvia jo trailerien perusteella maailman ällöttävimpinä. Katson yleensä elokuvia niin, että niistä syntyy vahvoja tunteita suuntaan taikka toiseen, mutta ettei viimeisimpänä tunteena ole inho. Mitä nautittavaa tämän elokuvan katsomisessa olisi?

Kilpailut

Uusimmat