Iron Sky -elokuvasta tulossa jatko-osa?

09.03.2012 14:45 - Eeva Rajala

Huhtikuun alussa ensi-iltansa saavan Iron Sky -elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola tahtoisi tehdä uutuuselokuvastaan jatko-osan.

Timo Vuorensola kertoo Voicen haastattelussa, että jatko-osasta on jo keskusteltu, mutta ryhmässä on heitelty myös ideoita elokuva ennakko-osasta ja peräti uudelleenfilmatisoinnista.

- Kaikkia aina heitellään, mutta tuleeko oikeasti? En tiedä. Minulla on olemassa kyllä aika hemmetin killeri idea, miten Iron Sky -tarinaa pystyttäisiin jatkamaan, Vuorensola kertoo.

Iron Sky -elokuva kertoo natseista, jotka pakenevat kuuhun toisen maailmansodan jälkeen ja hyökkäävät vuosien jälkeen Maahan. Vuoren solan mukaan kuunatsien edesottamukset ovat sen verran mielenkiintoinen maailman, että jatko-osan lisäksi elokuvan tapahtumien historiaan eli 60-luvulle matkaaminen olisi myös kiinnostavaa.

- Mitä esimerkiksi tapahtui vuonna 1969, kun jenkit laskeutuivat kuuhun, ja miten kuunatsit suhtautuivat tähän. Ylipäätään näen Iron Skyn sellaisena isona hiekkalaatikkona, minne olemme rakentaneet yhden hienon hiekkalinnan. Mutta siellä on tilaa vaikka minkälaiselle, ja toivon, että fanit inspiroituisivat myös jatkokehittämään sitä maailmaa, Vuorensola visioi.

Iron Sky -elokuva saa ensi-iltansa 4. huhtikuuta. Elokuva on myyty yli 70 maahan. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat