Tämä oli Voice of Finlandin sairain käänne!

09.03.2012 20:45 - Mikko Räsänen

The Voice of Finland -kisa on edennyt jo finaalivaiheeseensa. Finaaleissa ei tosin luultavasti tulla näkemään yhtä julmaa käännettä kuin kaksintaisteluvaiheessa.

The Voice of Finlandin tähän asti julmin käänne nähtiin kaksintaisteluvaiheessa, kun siskokset Isabella ja Bettina Hammarsten laitettiin laulamaan toisiaan vasten. Kaksintaistelu oli traaginen siksi, että molemmat siskokset olivat niin hyviä laulajia, että olisivat ansainneet jatkopaikan ja voineet jopa kilpailla koko kilpailun voitosta.

Isabellla voitti ja Bettinan kohtalona oli olla todennäköisesti paras laulaja, joka on tässä vaiheessa pudonnut Voice of Finlandista.

- Ei minulla ollut siinä esityksessä yhtään kisamoodi päällä. Olin ihan pois tästä maailmasta ja keskityin vain biisiin. Oli huippua saada vetää siskon kanssa, koska saimme tukea toinen toisistamme ja se varmaan paransi molempien suoritusta. Harmi vain, että Bettinan piti karsiutua, Isabella miettii.

Jatkossa Isabellan täytyy löytää kisamoodi päälle, koska kilpailu kovenee. Isabella itsekin ihmettelee kisan hurjaa tasoa.

- Jos minulla olisi levy-yhtiö, tarjoaisin levytyssopimusta kaikille finalisteille. Kaikki ovat niin hyviä.

Isabella myöntää, että hänen on vaikea asennoitua kilpailutilanteeseen oikein.

- Olen itse aina sellainen, että annan omasta leivästäni puolet muille. Haluan laulajaksi, mutta en haluaisin pyrkiä siihen muiden kustannuksella, hän miettii kilpailuasetelmaa.

Katso Isabellan ja Bettinan huikea kaksintaistelu alta.

Flash toistinta ei löytynyt.

Kilpailut

Uusimmat