Salkkari-kaunottarien salaisuus paljastui

13.03.2012 10:15 - Mikko Räsänen

Salatuista elämistä tuttu näyttelijäkolmikko Jasmin Hamid, Mia Ehnrooth ja Kirsi Ståhlberg ovat ryhtyneet yrittäjiksi.

Voice haastatteli helmikuussa Salatuissa elämissä näytteleviä Kirsi Ståhlbergia, Mia Ehnroothia ja Jasmin Hamidia. Kolmikko paljasti, että he ovat perustaneet yhdessä yrityksen, mutta eivät suostuneet kertomaan asiasta sen enempää vielä tuossa vaiheessa.

Nyt tuolloin salatun hankkeen todellinen luonne on paljastunut, silla kolmikon yrityksen nettisivut aukesivat ja löytyvät osoitteesta www.tesian.fi.

Naiset kertovat yrityksestään seuraavaa:

"Tarkkasilmäiselle itse yrityksen nimi Tesian antaa vihjeen siitä, ketkä ovat yhteisön takana; Naiset. Kaikki sai alkunsa kolmen naisen päätöksestä yhdistää voimavaransa hyvän asian puolesta. Haluna oli myös osoittaa, että työelämässä nainen ei ole naiselle uhka, vaan mahdollisuus.

Tesian on TV:stä tuttujen ammattinäyttelijöiden perustama yhteisö. Organisaation takana ovat Jasmin Hamid, Mia Ehrnrooth ja Kirsi Ståhlberg. Tästä kolmikosta muodostuu voimavarainen ja tehokas trio, joka tarjoaa ikimuistoisia esiitymisiä niin juhlaviin gaaloihin, kuin kyläkoulun hiihtokilpailuun. Naiset voi tilata yhdessä tai erikseen esimerkiksi juontamaan, laulamaan, emännöimään tai vierailemaan vapaamuotoisemmin.

Jokaista tilattua työtä ja työntekijää kohtaan lahjoitetaan 10e hyväntekeväisyyteen.
Lahjoituksen kohteena on tällä hetkellä Syöpäsäätiön Rosa nauha -rahasto, joka tukee naisten rintasyöpätutkimusta."

Kilpailut

Uusimmat