Maailman ällöttävimmästä elokuvasarjasta tuli vieläkin ällöttävämpi

15.03.2012 08:45 - Eeva Rajala

Uutisoimme viime viikolla, että kenties maailman epäkorrektein ja ällöttävin kauhuelokuvasarja Human Centipede saa jatkoa. Nyt elokuvan ohjaaja on paljastanut, mistä uutuuselokuvassa on kyse.

Elokuvasarjan nimi tulee tuhatjalkaisesta, mutta elokuvassa on kuitenkin kyseessä täysin toisenlainen eläimellisyys. Elokuvasarjan ensimmäisessä osassa omituinen saksalainen tiedemies kiduttaa ihmisiä ompelemalla ihmisiä yhteen jonoon niin, että ihmiset muodostavat yhden ainoan ruoansulatuskanava. Elokuvan jatko-osassa esitellään psykopaatti erakko, joka alkaa kopioida alkuperäiselokuvan tapahtumia.

Human Centipede 3 -elokuvassa aiotaan muutamien ihmisten sijasta ommella yli 500 ihmistä yhteen. Näin tuhatjalkaiselle tulee yhteensä 2 000 "jalkaa." Hollantilaisohjaaja Tom Six paljasti Asian Twitterissään.

Kyseessä saattaa siis olla Sixin shokeeraaviin elokuva. Elokuvan kuvausten on tarkoitus käynnistyä Yhdysvalloissa touko-kesäkuussa, ja elokuvan julkaisua on suunniteltu ensi vuodelle.

Jos tämä elokuvasarja on jäänyt välistä, voit tutustua omalla vastuulla alla olevien trailerien kautta. Mutta varoituksen sana: Ei herkkähermoisille.

¨

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat