Voisitko kuvitella tämän suomalaistähden massamurhaajan rooliin?

16.03.2012 14:15 - Eeva Rajala

Edellisissä rooleissaan muun muassa poliisia esittänyt suomalaisnäyttelijä ottaisi mielellään vastaan myös pahiksen rooleja.

Minna Haapkylä muistetaan muun muassa Rikospoliisi Maria Kallio -sarjasta. Uudessa Vares - uhkapelimerkki -elokuvassa Haapkylä vaihtaa kuitenkin poliisiroolinsa uhrin rooliin. Poliisin ja uhrin roolin jälkeen nainen ottaisi mieluusti vastaan rooleja lain toiselta puolelta, muttei usko koskaan saavansa sellaisia.

- Minua ei koskaan käsitä pahikseksi. Minusta se olisi ihanaa. Se olisi mahtavaa olla todella julma, todella julma, sellainen psykopaattisen julma. Mutta minä näytän niin kiltiltä, että etten koskaan saa sellaista roolia, Haapkylä kertoo Voicelle.

Meikeillä ja erikoisefekteillä saisi kyllä nykyään ihmeitä aikaan, mutta Haapkylä ei silti usko, että hänestä saisi tarpeeksi pahan näköistä.

- Ei silti, minusta puuttuu sellainen tietty vinksahtanut pahuus naamasta.

Haapkylä esittää Antti Reinin esittämän Jussi Vareksen rakkauden kohdetta uudessa Vares-elokuvassa. Hänen hahmonsa Sole Sulavesi löytyy kuolleena lintutornista ja murhatutkimusten junnattua paikallaan Vares alkaa itse tutkia erikoisia tapahtumia. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat