90-luvun suositut mutanttininjakilpikonnat tekevät paluu valkokankaalle!

20.03.2012 06:45 - Eeva Rajala

Transformers-ohjaaja on vahvistanut, että 90-luvun alun supersuositut teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat tulevat takaisin.

Ohjaaja Michael Bay kertoi tiedotustilaisuudessaan aikovansa parannella Teini-ikäisiä mutanttininjakilpikonnia uutta elokuvaa varten. Muutoksiakin on luvassa.

- Kun näette elokuvan, lapset alkavat uskoa, että jonain päivänä tällaisia kilpikonnia todellisuudessa on...Nämä kilpikonnat ovat avaruusolioiden sukua, ja heistä tulee sitkeitä, ärtyisiä, hauskoja ja täysin rakastettavia, Bay kertoi.

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat saapuivat ensimmäistä kertaa valkokankaille vuonna 1990. Seuraava elokuva Mönjän salaisuus julkaistiin vuonna 1991 ja kolmas elokuva 1993. Kilpparit palasivat valkokankaille tietokoneanimaationa jälleen vuonna 1997 ja viimeisin elokuva tuli vuonna 2009.

On todennäköistä, että Michael Bay ei ole tekemässä viimeisen kilpparielokuvan kaltaista animaatiota, vaan Turtlesin palaavat näyttävässä toimintaelokuvissa jälleen ihmisten maailmaan. Elokuvan aikataulusta ei ole tietoa, mutta todennäköisesti ensi-ilta on ensivuoden puolella.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat