IS: Roolihahmon rankka kohtalo kova paikka Salatut elämät -näyttelijälle

21.03.2012 07:45 - Eeva Rajala

Suosittu näyttelijä myöntää Ilta-Sanomissa, että hänen roolihenkilönsä alkoholisoituminen Salatut elämät -sarjassa on ollut kova paikka myös hänelle.

Syyllisyyttä potevan alkoholistin näytteleminen on sarjan ensimmäinen käänne, joka kalvaa Jarmo Koskea myös vapaa-ajalla, vaikka Seppo Taalasmaan hahmo onkin käynyt 13 vuoden aikana läpi kolme sydänkohtausta ja avioeron.

- Syyllisyys on kalvanut Seppoa pitkällä aikavälillä, ei se ole voinut olla vaikuttamatta omankin sieluni tasapainoon. Se on tuonut matalapainetta siviilissäkin, Koski sanoo lehdessä.

Kosken lukiessa roolihahmonsa alkoholisoitumisesta käsikirjoituksesta, hän halusi asiaa käsiteltävän kunnolla, ei mitenkään ohimenevänä käänteenä tai hupsuna humalointina.

- Haluan, että katsoja voi samaistua hahmoon ja ajattelee: "Älä tee tuota itsellesi."...Yritän näytellä mahdollisimman rehellisesti, se on itselleni henkisesti raskasta. Mutta se, mikä ei tapa, vahvistaa. Tämä on hyväksi ammattitaidolle, Koski pohtii.

Pitkänäperjantaina nähdään jakso, joka saattaa olla Salatut elämät -sarjan historian kohauttavin. Jaksossa alkoholismi, häpeä ja syyllisyys ajavat Kosken roolihahmon tilanteeseen, jossa Seppo joutuu lopullisen ratkaisun eteen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat