IS: Suosikkinäyttelijä: Rooli leimasi juopoksi

26.03.2012 08:15 - Eeva Rajala

Salatut elämät -sarjassa vuosia mukana ollut näyttelijä joutuu vastaamaan roolihahmonsa tekemisiin myös vapaalla ollessaan, kertoo Ilta-Sanomat.

Seppo Taalasmaata Salkkareissa näyttelevä Jarmo Koski kertoo lehdessä, miten hän on vuosien varrella saanut palautetta roolihahmostaan. Katsojilta on nyt alkanut tulla palautetta myös Taalasmaan alamäestä.

- Kyllä ihmiset ovat tulleet varoittelemaan tuolla kylillä, että et kai sinä vaan ole alkoholisoitumassa. Siihen olen vastannut, että on ihan eri asia, mitä minä teen ja mitä Seppo tekee, Koski nauraa lehdelle.

Koski kertoo, että oman mielenterveytensä kannalta hän ajattelee, että ihmiset eivät tarkoita pahaa, vaan haluavat vain ottaa kontaktia ja jutella hänen kanssaan.

- Välillä olen kyllä miettinyt, miksi ihmiset tulevat neuvomaan, mitä Sepon pitäisi tehdä, Koski ihmettelee.

Vuodesta 1999 Salatuissa elämissä näytellyt Koski halusi, että alkoholismia käsitellään sarjassa kunnolla eikä vain hassuna juonenkäänteenä. Hänen mukaansa Suomessa jonkun tissuttelusta tiedetään, mutta siitä vaietaan ja asiaa hyssytellään.

- Sepolla on syitä, jotka hänen tilanteeseensa ovat vaikuttaneet. Hänen kauttaan nähdään, että näin voi käydä hyvällekin tyypille.

Salatut elämät -sarjan kohujaksona tituleeratun pitkänperjantain jakson ikärajaa on nostettu 12 vuoteen. Jaksossa Seppo joutuu rankan valinnan eteen ja jakso on nimetty uhkaavasti Seppo laulaa viimeisen virtensä. Tosin kohujakso taisi mennä pilalle ennen aikojaan.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat