Muistatko Beverly Hills 90210 -sarjan Valerien? - Tältä hän näyttää nyt

27.03.2012 20:15 - Mikko Räsänen

90-luvulla nuoruuttaan eläneet muistavat varmasti Beverly Hills 90210 -sarjan. Valerie Malone oli sarjan kaunis juonittelija.

Beverly Hills 90210 -sarja mainosti 90-luvulla sarjan viidettä tuotantokautta mainoslauseessa: "A tornado is about to hit Beverly Hills - her name is Valerie". Mainoslause tarkoitti kaudella sarjaan tullutta uutta hahmoa Valerie Malonea. Valerie oli juonitteleva kaunotar, joka laittoi sarjan ihmissuhdekuviot nopeasti sekaisin.

Valerieta näytteli Tiffani-Amber Thiessen, jolle rooli suosikkisarjassa oli se todellinen läpimurto useiden pienempien roolien jälkeen. Thiessen näytteli sarjassa viiden tuotantokauden ajan ja jätti ohjelman 1998.

Sen jälkeen kaunottaren ura lähti alamäkeen, eikä yhtä merkittäviä rooleja ole enää tullut. Thiessen on kuitenkin yhä tuttu kasvo erilaisissa kutsuvierastilaisuuksissa. Viime viikolla hän osallistui Shorty Awards -gaalaan New Yorkissa. Punaisella matolla otetuista kuvista huomaa, että aika on kohdellut Tiffania hyvin, eikä hän ole juurikaan vanhentunut kuluneiden 15 vuoden aikana.

Kilpailut

Uusimmat