Aivan mahtava! Kulman pojat -elokuva aiheuttaa hepulin!

02.04.2012 16:30 - Eeva Rajala

En ole pitkään aikaan nauranut niin kovaan ääneen kuin Kulman pojat -elokuvaa katsoessani. 

Kävin miesystäväni kanssa katsomassa elokuvan viikonvaihteessa. Harmitti heti elokuvan alussa, etten ole ehtinyt katsoa elokuvaa aiemmin!

Kyseessä on elokuva kaveriporukasta, joka rakastaa palavasti jalkapalloa, etenkin paikallista Kulman Pallo -joukkuetta, ja tietenkin itse kuningasta Jari Litmasta.

Komediassa näyttelevät muun muassa mahtavat Eero Ritala, Joonas Saartamo ja Jussi Vatanen. Aivan mahtavia rooleja. Miesten repliikit ovat niin täynnä äijähuumoria, ettei voi olla muuta kuin nauramassa. Mennään niin alapää edellä kaikkiin vitseihin, mutta täytyy myöntää, että toimii!

Kunniamaininta täytyy kuitenkin antaa näyttelijä Janne Raville (yläkuvassa vasemmalla), jonka suuri massa tunnistaa varmasti McDonaldsin euron juusto -mainoksista. Mikä mahtava ja juuri Raville sopiva rooli! Ja viuhahdus heti alussa! Luin jostain, että yllytyshullun ja vähän hömelön fudisfanin rooli oli kirjoitettu nimenomaan Raville.

Elokuva toimii varmasti myös siinä tapauksessa, ettei ole kiinnostunut jalkapallosta pätkän vertaa. Kulmat pojat on varmasti silti viihdyttävä ja moni varmasti samaistuu johonkin roolihenkilöön. 

Poikien Kulman pallo -fanitus menee elokuvassa niin pitkälle, että lähinnä huusin ääneen naurusta. En välttämättä jaksa kuunnella, jos töissä miespuoliset työkaverin puhuvat omista tai toisten "vehkeistä". Kun tässä elokuvassa miehet puhuvat sekä omista että varsinkin pahimman vihollisen, kaupunkiin paluun tehneen jalkapallosankarin, vehkeen koosta, on vuorosanat elokuvassa aivan täydelliset. 

Voi olla, että joku pitää alapäähuumorin viljelyä jotenkin katsojan aliarvioimisena. Mutta mitä ihmettä? Yksinkertainen huumori toimii aina! Ei koko ajan pidä olla jotain ihme koukkuja vitseissä, kun vitsit kuitenkin menevät ohi. 

Kymppisuoritus, täytyy sanoa!

Kai tämä biisi on fudisfanien uusi ykkönen:

Kilpailut

Uusimmat