Dave Grohlia syytetään Kurt Cobainin tyttären lähentelystä

12.04.2012 07:15 - Eeva Rajala

Hole-yhtyeen keulahahmo ja Nirvana-tähti Kurt Cobainin leski Courtney Love syyttää Dave Grohlia hänen tyttärensä vikittelystä.

Courtney Love ei ole koskaan säästellyt sanojaan Dave Grohlia kohtaan ja nyt nainen syyttää Grohlia hänen tyttärensä Frances Bean Cobainin lähentelystä. Love kirjoitti syytöksensä yksityiselle Twitter-tilille, josta sen teki hyvin julkiseksi Gawker-juorusivusto. Naisen mukaan hänen tyttärensä kämppäkaveri oli kertonut, että Grohl oli yrittänyt iskeä Francesia.

Loven mukaan Grohl on seksuaalisesti pakkomielteinen 18 vuotta sitten itsemurhan tehnyttä Cobainia kohtaan. Foo Fighters -yhtyeen keulahahmo Dave Grohl törmäsi väitteeseen ja on julkaissut on lausuntonsa väitteistä.

- Valitettavasti Courtneylla on ollut taas yksi vihainen Twitter-vuodatus. Nämä väitteet ovat järkyttäviä, loukkaavia ja täysin valheellisia, Grohl kertoo.

Courtney Love ja Dave Grohl eivät ole koskaan tulleet toimeen. Love syyttää Grohlia muun muassa Nirvana-rahojen tuhlaamisesta. Viime kuussa Love syytti Muppetit-hahmoja Kurt Cobainin perinnön raiskaamisesta, sillä Kermit-sammakko coveroi Nirvanan Smells Like Teen Spirit -hitin uudessa Muppetit-elokuvassa.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat