Courtney Loven tyttären pinna katkesi: Äidille porttikielto!

13.04.2012 06:45 - Eeva Rajala

Hole-yhtyeen solisti Courtney Love aiheutti kohun, kun hän väitti Foo Fighters -tähti Dave Grohlin lähennelleen hänen tytärtään. Nyt tytär on kertonut oman versionsa asiasta.

Courtney Loven ja edesmenneen Kurt Cobainin tytär Frances Bean Cobain kiistää, että Dave Grohl olisi koskaan yrittänyt vikitellä häntä. Love väitti Twitterissä kuulleensa tyttärensä kämppäkaverilta, että Grohl oli yrittänyt päästä 19-vuotiaan Frances Beanin kanssa sänkyyn ja Love kertoi haluavansa ampua miehen kostoksi.

Grohl kiisti tuoreeltaan kyseisen väitteen, ja samaa tekee nyt Frances Bean, jonka mukaan hänen äitiään ei enää pitäisi päästää yksin Twitteriin. Tytär kertoo Rolling Stone -lehdelle antamassaan lausunnossa pitävänsä äitinsä tuoreinta vuodatusta iljettävänä.

- Dave Grohl ei ole koskaan lähestynyt minua muuta kuin platonisella tavalla. Olen tällä hetkellä sitoutuneessa parisuhteessa ja hyvin onnellinen. Twitterin pitäisi antaa porttikielto äidilleni, Frances Bean kertoo.

Courtney Loven väitteiden takana taitaa yksinkertaisesti olla edelleen vain sama vanha skisma Loven ja Grohlin välillä. Love väittää Grohlin tuhlanneen Nirvanan ja täten hänen edesmenneen aviomiehensä kaikki rahat.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat