Hän korvaa Saimi Hoyerin Huippumalli haussa -tuomarina!

17.04.2012 10:15 - Eeva Rajala

Se on ollut jo tiedossa, että Saimi Hoyer ei enää jatka Suomen Huippumalli haussa -sarjan tuomaristossa, mutta korvaajasta ei ole puhuttu paljoakaan.

Huippustylisti Teri Niitti nähdään Saimi Hoyerin korvaajana tulevalla kaudella. Voicen tavoittama Niitti on parhaillaan nauhoittamassa ohjelmaa helsinkiläishotellissa.

- Täällä on nyt sitten uusi tuomari kehissä. Omia erillisiä persoonia tässä ollaan, että varmaan eri tavalla tehdään ja tuomaroidaan. Mutta hauskaa tämä on ja ihanaa. Ja onhan tämä mallien kouluttaminen ja niiden "kukkaan puhkeuttaminen" lähellä ammattiani, Teri Niitti hehkuttaa.

Niitti on aiemmin ollut Suomen Huippumalli haussa -kilpailussa mukana pari kertaa vierailevana tuomarina ja viime kaudella hän toimi tuomareiden stylistinä ja vastasi muutamasta viikkotehtävästä. Niitti kertoo olevansa yllytyshullu ja vastanneensa heti kyllä, kun häntä kysyttiin ohjelmaan mukaan.

- Tykkäsin viime vuonna olla tuotannossa mukana, ja kyllä tämä on niin omaa alaani, ettei tarvinnut kauaa miettiä. On kuitenkin ihanat kanssatuomarit, jotka tunnen ammatin puolesta etukäteen jo vuosien takaa. Ei ole vaikeaa hypätä tähän remmiin mukaan, Niitti jatkaa.

Suomen Huippumalli haussa -sarjan viidettä kautta siis kuvataan parhaillaan. Hoyer jätti sarjan, sillä ei koe pystyvänsä enää antamaan ohjelmalle uutta.

Kilpailut

Uusimmat