Tähdet innoissaan: 90-luvun teinisarja halutaan takaisin

24.04.2012 09:45 - Eeva Rajala

Muistatko nuoret rakastavaiset Joey Potterin ja Dawson Leeryn? Tämä 90-luvun suosikkisarja halutaan takaisin.

Dawson's Creek -sarjaa aikoinaan tähdittänyt Michelle Williams on valmis palaamaan Jen Lindleyn rooliin sarjaan. Sarja teki aikoinaan Williamsin kuuluisaksi, ja sittemmin nainen on tähdittänyt lukuisia menestyselokuvia kuten Brokeback Mountain ja My Week With Marilyn.

Dawson's Creek -sarjaa tehtiin vuosina 1998 - 2003. Williams uskoo, että sarjan päätähti James Van Der Beek soittaa hänelle vielä joku päivä ja pyytää mukaan paluun tekevään sarjaan.

- Jamesilla on sähköpostiosoitteeni, lankapuhelinnumeroni ja kännykkänumeroni, joten me puhumme. Hän voisi todellakin kysyä asiaa. Olen aina pitänyt paluukiertueista ja paluushow'sta, joten voisimme tehdä sen, Williams kertoo Vulture-blogissa.

Williams ei ole ainoa Dawson's Creek -tähti, joka haluaisi palata vanhaan rooliinsa. Näyttelijä Katie Holmes on aiemmin kertonut olevansa valmis palaamaan Joey Potteriksi, jos teinidraama vain koskaan tekee paluun.

Aika näyttää, lämpenevätkö sarjan muut tähdet paluulle. Voisi kuvitella, että sarjan vanhat fanit ottaisin riemuiten vastaan Dawson's Creekin paluun.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat