IL: Viidakon tähtönen: Olen fiksumpi kuin luullaan

26.04.2012 07:45 - Eeva Rajala

Subin Viidakon tähtöset -sarjassa nähtävä vaaleahiuksinen bikinimissi on järkyttynyt siitä, millaiseen riepotukseen on joutunut uutuussarjan vuoksi, kertoo Iltalehti.

Maisa Torppa myöntää, että hänelle on jäänyt ikävä olo. Naisen mukaan hänen saamastaan palautteesta suurin osa on hyvää, mutta joukkoon mahtuu asiattomia kommentteja. Torppa oli aikoinaan koulukiusattu ja pohtiikin, että sen takia pilkka sattuu nykyään herkemmin. Naisen mukaan hän ei osaa käsitellä sitä, että häntä haukutaan.

Maisa Torpan mukaan hän ei pärjää julkisuuden kanssa ja näyttää, että asiat ovat "lävähtäneet käsiin".

- Lehdissä ja netissä vatvotaan, mitä me kymmenen naista viidakossa teimme. Sanontojani on saatu käännettyä niin, että ne heittävät ihan kuperkeikkaa ja vaikutan tyhmältä. Olen paljon fiksumpi kuin luullaan. Seuraan mitä maailmassa tapahtuu. Minulla on intohimoinen suhde politiikkaan, Torppa kertoo.

Nainen paljastaa näkevänsä painajaisia ja iltaisin asiat pyörivät hänen päässään niin, ettei nainen pysty nukkumaan ilman unilääkkeitä.

- Lääkäri määräsi sellaisia, joita raskaana oleva voi ottaa. Silti tämä on ihan kamalaa. Olen saanut stressistä rytmihäiriöitä, kerran niin pahoja, että minut vietiin sairaalaan, Torppa kertoo.

Viidakon tähtöset jatkuu tänään Subilla klo 21:00.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat