Kaikki artikkelit

Viidakon tähtösistä tuttu Katrie Daler on viimeisillään raskaana. Hän on ikuistanut raskausvatsansa hienoon bodypaint-kuvaan.
Maisa Torppa julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa naisen kasvot ovat muuttuneet selkeästi.
Viidakon tähtösistä ja Big Brotherista tuttu Johanna Pulkkinen ei salaile sitä, että hänellä on silikonit. Nyt Johanna on kirjoittanut aiheesta poikkeuksellisen avoimen blogikirjoituksen ja julkaissut rinnoistaan useita kotialbumikuvia.
Viidakon tähtösten seuraavan tuotantokauden tähdet on julkistettu.
Parhaillaan Kaakkois-Aasiassa kuvataan uutta Viidakon tähtöset -tuotantokautta. Tuoreet kuvat vahvistavat arvailuja, että Emmi Lehtomaa voi olla vahva voittajaehdokas kilpailulle.
Chat-juontaja Katri Sorsa kilpailee Viidakon tähtöset -sarjassa. Katrille ei varmasti tuota vaikeuksia esiintyä bikineissä tv-kameroiden edessä, sillä internetistä löytyy kuvia, joissa Katri on poseerannut estottomasti rinnat paljaana.
Viime kevään puhuttuihin tv-sarjoihin kuului tosi-tv-kisailu Viidakon tähtöset, josta nousi mediaan monia kohuotsikoita. Sarja on saamassa jatkoa toisen tuotantokauden merkeissä.
Subin Viidakon tähtöset -sarjassa nähtävä vaaleahiuksinen bikinimissi on järkyttynyt siitä, millaiseen riepotukseen on joutunut uutuussarjan vuoksi, kertoo Iltalehti.
Viidakon tähtösen -ohjelman tapahtumat ovat muuttuneet niin hurjiksi, että kanava on ilmeisesti joutunut sensuroimaan osan tapahtumista katsojilta.
Subin eilen esittämän Viidakon tähtöset – sarjan jaksossa nähtiin ruudussa huomiota herättävän rohkeita otoksia.
Iltalehti selvitti Subilta tulevan Viidakon tähtöset -sarjan naisten tulot ja velat.
Subin Viidakon tähtöset -sarjassa esiintyvä Maisa Torppa on alkanut saada tappouhkauksia mannepuheidensa vuoksi, kertoo Iltalehti.