IS: Sara La Fountain avautuu erostaan: Elämäni raskain vuosi

27.04.2012 07:45 - Eeva Rajala

Kuvankaunis kokki Sara La Fountain myöntää Ilta-Sanomille, että viime vuosi on raskas.

Syynä olivat kaunottaren yksityiselämän käänteet: suhde ohjaaja Antti Jokiseen päättyi.

- Olen kolmekymppinen ja elänyt jo nyt ihanan elämän, eli sillä tavalla olen etuoikeutettu. Viime vuosi oli raskas, sillä kihlauksemme purkautui. Antin ja minun rakkaustarina ei kestänyt, La Fountain kertoo lehdessä.

Nainen ymmärsi, että ongelmat suhteessa olivat kasaantuneet ja hän päätti tehdä oman ratkaisunsa.

- Minun piti tehdä päätös siitä, miten elämämme jatkuu. Päätin lähteä suhteesta, jossa oli vuosien varrella myös paljon kaunista ja ainutlaatuista. Rakkaudessa ei ollut kuitenkaan eväitä loppuun asti, La Fountain pohtii.

Pariskunta ehti olla yhdessä yli seitsemän vuotta ennen syyskuista eroa. Sunnuntaina 31 vuotta täyttävä kaunotar myöntää, että elämä ei eron jälkeen muuttunut heti helpoksi.

- Elämä oli kaikin puolin vaikea, mutta en lähde asioita julkisuudessa tämän enempää ruotimaan. Sen voin sanoa, että olemme Antin kanssa nyt hyvissä väleissä. Joskus on vain pakko tehdä ratkaisuja, koviakin, sillä me elämme vain kerran, nainen sanoo.

La Fountain työsti eroansa muun muassa tekemällä töitä. Naisella on viime vuosien aikana ollut televisio-ohjelmia niin Suomessa kuin ulkomailla. BBC:lle tehty Perfect Day -ruokaohjelmasarja saa jatkoa, ja nainen on lähdössä pian tekemään sarjaa Aasiaan.

- Minulla on paljon kivoja projekteja tulossa. Työ merkitsee minulle paljon, eikä se tunnu työltä, se on elämäntapani, La Fountain heittää.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat