Näännyttääkö musikaalielokuvan ohjaaja näyttelijät täysin?

29.04.2012 20:00 -

Kurjat-musikaalin elokuvaversion ohjaava Tim Hooper vaatii näyttelijöiltään äärimmäisiä suorituksia.

Voice uutisoi aiemmin näyttelijätär Anne Hathawayn joutuvan laihduttamaan nopeasti Fantinen rooliaan varten jopa kahden vaatekoon verran. Myöhemmin näyttelijätär joutui vielä luopumaan kauniista hiuksistaan, sillä köyhyyteen ajautuvan työläisnaisen tukan tuli olla lyhyt.

Hooper vaatii myös tähtiensä laulusuorituksilta vain parasta. The Sun -lehden mukaan hän ei ole tyytyväinen, ennen kuin saa kuvattua parhaan oton. Tämän vuoksi osa näyttelijöistä onkin menettänyt äänensä rankoissa kuvauksissa.

- Jokainen suuri musiikkinumero äänitetään livenä, mikä on suuri haaste näyttelijöille. Sen on mentävä nuotilleen, sillä muuten Tom ei käytä sitä, hän on todellinen perfektionisti, kuvauksista kerrotaan.

Tuotantoassistentit ovat tuoneet kuvauspaikalle massoittain kurkkupastilleja sekä äänihuulia rauhoittavia juomia, joita näyttelijät pakotetaan juomaan, vaikka ne eivät maistuisikaan kovin hyviltä.

Elokuvassa laulutaitojaan esittelevät Hathawayn lisäksi Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Crowe sekä Helena Bonham Carter.

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat