Näkövammainen Voice of Finland -tähti pahoinpideltiin! Näin mies kommentoi tapausta

10.05.2012 08:15 - Eeva Rajala

Voice of Finland -kilpailuun osallistunut näkövammainen Mikko Herranen kertoi Facebookissaan, miten tuntematon mies on hyökännyt hänen kimppuunsa tiistaina.

Mikko Herranen oli jutellut kaverinsa kanssa puhelimessa, kun kuuli takanaan pitkätukka-huutelua. Mies kertoo Ilta-Sanomissa, ettei hän edes tiennyt, huudellaan hänelle vai jollekin toiselle, sillä kaupungilla kulki muitakin.

- Yhtäkkiä kuulin juoksuaskeleita takaani ja minua lyötiin todella kovaa takaraivoon, Herranen kertoo lehdelle.

Herrasen kääntyessä hänen edessään oli riehunut aggressiivinen mies, joka tuntui olevan humalassa. Herranen päätti, ettei reagoi tilanteeseen, sillä siinä tapauksessa voi tulla turpaan vielä enemmän.

- Odotin vain rauhallisesti enkä sanonut sanaakaan. Kaveri kiljui kiukkuaan, heilui ympäriinsä, huusi suu vaahdossa ja lopulta lähti kävelemään toiseen suuntaan. Ilmeisesti miehen mielestä olin liian nössö piestäväksi.

Herranen kertoo Iltalehdessä, ettei osaa sanoa tunnistiko riehuja häntä.

- On ihan yhtä suuret mahdollisuudet että tunnisti ja että ei, mies pohtii.

Rokkari kertoo lehdille, ettei aio tehdä asiasta rikosilmoitusta. Hänellä ei ole tarkkaa kuvaa hyökkääjästä, sillä näkövamman takia häneltä puuttuu tarkan näön alue kokonaan. Hyökkäyksestä tulleet vammat jäivät myös lieviksi, vaikka isku päähän sattuikin.

- Avokämmenellä kun lyödään päähän, niin sattuuhan se...Sen verran tapaus harmitti, että päätin purkaa jutun Facebookiin, Herranen jatkaa Ilta-Sanomissa.

Iltalehden mukaan samantyyppinen tapaus sattui Herraselle kymmenen vuotta sitten Oulussa, kun hänet mukiloitiin. Tuolloin hyökättiin hieman kovemmin päälle ja huuleen laitettiin monta tikkiä.

Lähde: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Uusimmat