Suomen huippumalli haussa -kisaaja yllättää: Olen parempi näyttelijä kuin malli!

24.05.2012 22:15 - Karoliina Kotala

Suomen huippumalli haussa -kilpailussa toiseksi sijoittunut Helen Preis avautui Voicelle tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Preis kertoo tulevan kesän olevan rento, sillä töitä ei naisen mukaan ole liikaa tiedossa. Sen sijaan tällä hetkellä mallia työllistävät näyttelijäntyöt.

- Kesällä haluaisin mennä ulkomaille tapaamaan sukulaisia, mutta katsotaan nyt, voi olla, että tulee jotain töitä. Tällä hetkellä aika menee kuitenkin erään leffan tuotannossa ja syksyllä tulee vielä melko varmasti toinen elokuvatuotanto. Eli mä nyt vähän menen näyttelemisen suuntaan, Preis kertoo.

Nuoren naisen mukaan mallin työt ja näytteleminen ovat kumpikin hauskoja ammatteja, mutta pituus vaikeuttaa Preisin mukaan menestymistä mallimaailmassa.

- Olen niin pieni malliksi, että mallimaailmassa on hiukan vaikeampi pärjätä. Tällä hetkellä suuret muotilehdet haluavat kuitenkin nähdä terveen näköisiä tyttöjä, ja toivonkin, että sen myötä tulee lisää töitä. Mutta tuo näytteleminen on myös kiinnostavaa, koska olen rohkea ja osaan heittäytyä, Preis kuvailee.

Preis naureskelee valinnan olevan vaikea, kysyttäessä kummalla alalla nainen on lahjakkaampi.

- Noh, olen parempi näyttelijä kuin malli.

Kilpailut

Uusimmat