Tauskin seksipuheet analysoitiin: Eri nainen joka päivä 27 vuoden ajan!

25.05.2012 22:00 - Mikko Räsänen

Tauski antoi ymmärtää Tuomas Enbuske Talk Show'n haastattelussa, että hän olisi harrastanut seksiä 10 000 naisen kanssa. Matemaattisesti tarkasteltuna väite tuntuu absurdilta.

Tauski antoi Tuomas Enbusken haastattelussa ymmärtää, että hänellä on ollut seksikumppaneita kymmenen kertaa enemmän kuin pornotähti Mr. Lotharilla. Koska Lother on kertoinut harrastaneensa seksiä yli tuhannen naisen kanssa, tarkoittaa Tauski, että hänellä itsellään olisi ollut yli 10 000 seksikumppania.

Voice kertoi Tauskin puheista eilen täällä. Uutisen julkaisun jälkeen monet lukijat alkoivat laskea, mitä noin suuri seksikumppaneiden määrä tarkoittaisi käytännössä.

Jos kuvitellaan, että Tauski olisi harrastanut seksiä joka päivä eri naisen kanssa, menisi 10 000 seksikumppanin keräämiseen yli 27 vuotta. Koska Tauski on nyt 49-vuotias, olisi hänen siis pitänyt aloittaa marathon-suorituksensa jo 22-vuotiaana.

Keikkailevalle muusikolle tuo voisi teoriassa olla mahdollista, jos hän olisi poikamies, joka ehtii keskittyä naisten naurattamiseen. Täytyy kuitenkin muistaa, että Tauski on ollut naimisissa suurimman osan aikuisiästään. Ensimmäinen avioliitto kesti 1989-2003, toinen 2003-2010 ja kolmas solmittiin 2011. Yhteensä aviovuosia on siis ollut 22.

Voicen Viihdekettu Marianne käsitteli Tauskin naisvalloituksia tämän päivän blogikirjoituksessaan. Viihdekettu keksi yhden mahdollisen selityksen Tauskin naispuheille.

"Tauskihan sanoi, että Lotharin lukuun nolla perään joten voipi olla, että Tauski tietää, että Lothar on oikeasti ollut vaan kolmen naisen kanssa ja perusti oman lukunsa tähän", Marianne kirjoittaa.

Uskotteko, että Tauskin puheet partnereiden määrästä voivat pitää paikkansa, vai onko laulaja liioitellut puheissaan?

Kilpailut

Uusimmat