Esa Tikkanen paljastaa maailmantähden takahuonesalaisuuden

25.05.2012 22:15 -

Kiekkopersoona Esa Tikkanen paljasti Voicelle salaisuuden megatähti Michael Bublésta.

Tikkanen kertoi Voicelle kymmeniä miljoonia myyneen Bublén olevan mukava mies. Kiekkolegenda muisteli ensitapaamisen laulajan kanssa olleen varsin hauska.

- MTV3 otti minuun yhteyttä ja kysyi haluaisinko tavata Michael Bublén Hotelli Kämpissä, jossa kuvaisimme Korkojen kera -ohjelmaa. Totta kai halusin ja kun sitten tapasin hänet hotellin aulassa hän tuli vastaan ja huusi "Tikiiiiiiii". Pelasimme sitten kameroiden edessä ohjelmaa varten pingistä, sillä hän on pingishullu.

- Hän kutsui minut sitten konserttiinsa ja menin moikkaamaan häntä ennen keikkaa. Ja takahuoneessa oli pingispöytä - se on aina kiertueella mukana. Oli todella mukava ilta. Konsertin jälkeen pääsin vielä hänen bussillaan takaisin hotelille.

Tikkanen naureskelee, että usein ahkerina bailaajina tunnetut muusikot ja jääkiekkoilijat osaavat villistä maineestaan huolimatta usein käyttäytyä hyvin.

- Se on hienoa, että rokkarit ja kiekkoiliijat osaavat olla ihmisiksi, vaikka ottaisivatkin kuppia. Sitten jos mennään jalkapalloilijoiden pariin, niin menee rähinäksi.

- Rokkareille ja kiekkoilijoille on yhteistä se, että lavalla ja kaukalossa tapahtuu paljon, mutta kun mennään niiden ulkopuolelle, niin sitten ollaan kunnolla.

Kilpailut

Uusimmat