IL: Salkkarit-kiusaaja ajeli taas maistissa: "Otin huikan jotta pääsisimme nopeammin lähtemään"

26.05.2012 10:15 - Katariina Näreaho

Suositussa Salatut elämät -sarjassa kovana kiusaajana tunnettu näyttelijä Ronny Roslöf jäi kiinni rattijuopumuksesta, uutisoi Iltalehti.

Huhtikuun puolessa välissä Vantaan Tikkurilassa ajellut 22-vuotias Roslöf kärähti poliisille ratista. Mittari värähti aamuyöllä kolmen aikaan ja mies vietiin tarkkuusalkometripuhallutukseen Tikkurilan poliisiasemalle. Lari Väänästä Salkkareissa näyttelevän nuorenmiehen veressä oli alkoholia 0,37 milligrammaa litrassa - rattijuopumuksen raja on 0,22. Roslöfiltä lähti ajokortti ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kuulusteluissa hän kertoi juoneensa vain kaksi tuopillista olutta. Hän ei kuitenkaan tiennyt olivatko oluet kolmosta vai nelosta. Näyttelijä oli ollut helsinkiläisessä ravintolassa, jonne hän oli saapunut kello 01 aikoihin. Liikenteeseen hän oli lähtenyt omien sanojensa mukaan puoli kahden ja kahden välillä. Hän kertoi lähteneensä Vantaalle hakemaan tyttöystäväänsä baarista.

- Ajamaan lähtiessäni tunsin olevani ajokunnossa, Roslöf kertoi kuulusteluissa.

- Tyttöystävälläni oli vielä juomaa jäljellä. Otin hänen juomastaan yhden reilun huikan, että pääsisimme nopeammin lähtemään.

Iltalehden mukaan tämä ei ollut Roslöfille ensimmäinen rattijuopumus. Hän on ajellut maistissa aiemminkin - vuonna 2010 hän puhalsi lukemat 0,28. Tuolloin hänet tuomittiin 45 päiväsakkoon.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat