IS: Poliisit-sarjan tähdet jättivät ohjelman: Yksityisyys meni

07.06.2012 07:15 - Eeva Rajala

Vantaalaispoliisit kyllästyivät suositun Poliisit-sarjan kautta saamaansa huomioon, ja ovat joutuneet jättämään ohjelman, kertoo Ilta-Sanomat.

Poliisit Jarkko Turunen ja Petri Kajanne joutuivat sanomaan ei ohjelman jatkolle, sillä ovat saaneet aivan liikaa huomiota.

- Olen menettänyt oman yksityisyyteni sekä työssä että vapaa-ajalla. Minua on alkanut ahdistaa, kun kaikki tuntevat, ohjelmassa kolmella edellisellä kaudella mukana ollut Turunen kertoo Ilta-Sanomille.

Kajanne tuli ohjelmaan mukaan toissakaudella, ja kaksikko alkoi ymmärtää, miten suuri heidän suosionsa on. Turusen mukaan se oli yllättävä ja paheni koko ajan. Missään ei saanut olla rauhassa, kun ohjelman fanit pyysivät nimikirjoituksia. Parhaillaan kuvataan Poliisit-sarjan viidettä kautta, mutta tätä kaksikko ei siinä enää nähdä.

- Alkoihan se ärsyttää, kun vapaa-ajalla haluaisi kuitenkin olla rauhassa. Esimerkiksi ravintolassa on vaikeaa olla, kun ihmiset tulevat humalassa kyselemään sarjasta, Kajanne kertoo.

Kaksikko ei ollut osannut varautua suosioon, sillä he ajattelivat virkapuvun suojelevan heitä.

- Poliisihan on periaatteessa kasvoton. Poliisi menee keikalle virkamiehenä, mutta me menemme Petenä ja Jakkena, Turunen jatkaa.

Tuleva viides Poliisit-sarjan kausi nähdään televisiossa alkuvuodesta 2013.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat