IL: Leikattu Wilma Schlizewski: Toipumiseen voi mennä vuosi

11.06.2012 07:15 - Eeva Rajala

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski sanoo, että saattaa mennä vuosikin, että hän on entisellään viikko sitten sattuneen kaatumisen jälkeen, kertoo Iltalehti.

Sclizewski kaatui viikko sitten kauppakeskuksen rullaportaissa ja loukkasi niin pahasti jalkansa, että hänet kiidätettiin sairaalaan. Rytäkässä reisiluu katkesi, ja nainen leikattiin heti seuraavana päivänä. Tatuoija pääsi kotiin sairaalasta lauantaina ja toipuu leikkauksesta.

- Jalka on poikki ja odottelen sitä, että pystyisin istumaan kunnolla. Katkennut reisiluu on tietysti sen verran ylhäällä, että mikään tuoli ei ole oikein sopiva, Sclizewski kertoo lehdessä.

Onnettomuus sattui viime viikon maanantaina, kun Schlizewskin lenkkitossun kengännauha oli jäänyt liukuportaan väliin jumiin.

- Samasta olen varoittanut lapsia vaikka kuinka useasti. Tuollaisissa vanhoissa rullaportaissa ei ole automatiikkaa, joka pysäyttäisi portaat, vaan ne rullaavat niin pitkään kunnes joku painaa hätäpainikkeesta, nainen selventää.

Osa kesän suunnitelmista menee Sclizewskin mukaan uusiksi. Hän on kuitenkin vakuuttunut, että pääsee muutaman viikon päästä jo ulos ja rannalle. Kokonaisuudessa toipuminen kestää kuitenkin kauemmin.

- Tällaiset isot luut on aika hitaita paranemaan. Voi mennä vuosikin, että olen ihan entiselläni. Toki parantuminen on yksilöllistä ja tietysti minulla on kova into saada itseni kuntoon, nainen jatkaa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat