Tom Cruisesta kuoriutui kunnon rocktähti - kuuntele!

17.06.2012 19:15 - Eeva Rajala

Tom Cruise tähdittää juhannuksen jälkeen ensi-iltansa saavaa Rock Of Ages -musiikkielokuvaa. Cruise varmasti yllättää katsojat, sillä mies treenasi lauluäänensä hyvään kuntoon elokuvaa varten.

Rock Of Ages -elokuvan ohjaaja Adam Shankman kertoi Voicelle, että laulutuntien aikana Tom Cruise oli yht'äkkiä löytänyt lauluäänensä, eikä mies pystynyt enää lopettamaan laulamista.

- Hän löysi äänensä ja yht'äkkiä hän ei halunnut tehdä muuta kuin laulaa. Hän lauloi tunteja päivässä, kuukausien ajan valmistautuen rooliin, Shankman muistelee.

Alun perin Shankman oli törmännyt Tom Cruiseen juhlissa ja Cruise oli alkanut hehkuttaa ohjaajalle tämän edellistä Hairspray-musikaalielokuvaa.

- Hän kertoi, miten oli Suri-tyttärensä kanssa pitänyt Hairspray-musikaalista ja kysyi, millaisen musikaalin me teemme yhdessä. Nauroin vain ja kättelin häntä miettien samalla, ettei sellaista voisi tulla. Sitten tuli tämä mahdollisuus ja ajattelin: Cruise oli 80-luvulla niin suuri tähti, miten hienoa olisi, jos hän esittäisi myös 80-luvun suurinta rocktähteä, jos vain hän osaisi laulaa, Shankman.

Cruise esittää Rock Of Ages -elokuvassa 80-luvun suurinta - tosin fiktiivistä - rocktähteä Stacee Jaxxia. Shankman ei tainnut tuolloin vielä tietää, millaisen taidon hän saisi Cruisesta esiin. Voi siis olla, että tulevaisuudessa Tom Cruise valloittaa elokuvateattereiden lisäksi myös levylistat ja konserttisalit. Kuuntele alta Tom Cruisen laulunäytteitä:

Rock Of Ages -elokuva saa ensi-iltansa 29. kesäkuuta. Elokuvaa tähdittävät Cruisen lisäksi muiden muassa Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin ja Russell Brand. Tähtien haastattelut nähdään Voice TV:llä ensi-iltaviikolla. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat