Yksi maailman himotuimmista miehistä on sinkku

20.06.2012 06:45 - Eeva Rajala

Johnny Depp on eronnut avopuolisostaan Vanessa Paradista. Jo kuukausia velloneet huhut saivat nyt vahvistuksen.

Pariskunta erosi lähes 14 vuoden yhteiselon jälkeen. Erohuhuja on liikkunut jo pidemmän aikaa, mutta nyt Deppin edustaja on vahvistanut asian. Kaksikko on kumonnut erohuhut jo kuukausien ajan, mutta tieto erosta taisi sittenkin olla heillä tiedossa. Pariskuntaa kun ei ole julkisesti nähty yhdessä sitten vuoden 2010. Edustajan mukaan ero tapahtuu sovinnossa.

Erouutinen tulee kuukausi sen jälkeen, kun uutisoitiin pariskunnan yrittävän vielä rakentaa suhdettaan lujemmaksi. Depp kertoi viime kuussa, etteivät erohuhut pidä missään nimessä paikkaansa. Tämä kielii siitä, että kaksikko on todella yrittänyt työstää ongelmiaan loppuun saakka. Myös Paradis kiisti aiemmin erohuhut ranskalaisen tv-ohjelman haastattelussa.

- Ihmiset sanovat, että meillä oli 52 taloa Ranskassa. Ja samoin sanotaan, että eroamme joka talvi ja menemme naimisiin joka kesä. Ja minä odotan 12. lastani. Mutta tämä tuorein huhu saattaa oikeasti vahingoittaa perhettäni ja lapsiani, Paradis kertoi.

49-vuotiaalla Deppillä ja 39-vuotiaalla Paradisilla on kaksi yhteistä lasta, 13-vuotias Lily-Rose ja 9-vuotias Jack. Pariskunnalla on myös lukuisia koteja ympäri maailmaa. Perheellä on kodit ainakin Pariisissa, Los Angelesissa, Bahamalla ja Saint-Tropezissa.

Kaksikko tapasi vuonna 1998 Deppin kuvatessa elokuvaansa Pariisissa. Tuolloin Deppillä oli takanaan suhteet Winona Ryderiin ja Kate Mossiin. Paradis oli aiemmin suhteessa muun muassa Lenny Kravitzin kanssa. Johnny Depp on yhdistetty hiljattain Rommipäiväkirja-elokuvan vastanäyttelijäänsä Amber Heardiin.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat