Hanna-Maria Seppälä: Minua on yritetty iskeä olympiakylässä

30.07.2012 09:45 - Eeva Rajala

Olympialaisten kisakylässä miesurheilijat iskevät naisia. Tänään Lontoon olympialaisissa kisaava uimari Hanna-Maria Seppälä paljastaa, että häntäkin on joskus yritetty iskeä.

- Onhan siellä niitä rugbyjoukkueita sun muita, tällaisia erilaisia joukkuelajeja. Sieltä varmasti he iskevät tyttöjä, ja olen itsekin joutunut kohteeksi. Mutta en ole mennyt näihin mukaan. Siellä on aikamoista toimintaa varmaan, se mikä ei näy ulospäin, Seppälä kertoo Voicelle.

Yhdysvaltain huippu-uimari Ryan Lochte on aiemmin sanonut, että hän seurusteli Pekingin olympialaisten aikoihin, mutta onneksi hän on näissä olympialaisissa sinkku. Seppälä ei kuitenkaan usko, että nimenomaan uimarit olisivat niitä kovimpia "pelaajia" kisakylässä.

- En ole itse törmännyt siihen. Ennemmin mielestäni se on ollut näissä joukkuelajeissa se sellainen mentaliteetti. En tietenkään tiedä muiden puolesta sanoa, Seppälä selventää.

Hanna-Maria Seppälä osallistuu tänään 200 metrin vapaauinnin alkueriin klo 12:00 ja mahdollisesti hänet nähdään illalla saman matkan välierissä klo 21:30.

Kilpailut

Uusimmat