Ghostbusters tekee paluun ilman päätähteä

06.08.2012 10:15 - Eeva Rajala

Näyttelijä Dan Aykroyd on nyt vihdoinkin vahvistanut, että Ghostbusters – haamujengi palaa valkokankaille kolmannessa elokuvassa. Elokuva tehdään kuitenkin ilman aiempien elokuvien päätähteä.

Dan Aykroydin mukaan kolmannen elokuvan tuotanto lähtee käyntiin jossain vaiheessa ensi vuotta, mutta näyttelijä Bill Murray ei ole mukana. Tulevaa elokuvaa on suunniteltu jo yli vuosikymmen ja Murrayta on yritetty saada mukaan. Muu haamujengi ei todennäköisesti enää jaksanut vaivautua suostuttelemaan Murrayta enempää. Hänen on aiemmin muun muassa kerrottu repineen kolmannen elokuvan käsikirjoituksen ja kertoneen, ettei kukaan halua maksaa siitä, että näkee lihavia, vanhoja miehiä haamujen perässä.

Aykroydin mukaan on surullista, ettei Murray oli mukana, mutta se mahdollistaa myös uuden sukupolven haamujengin.

- Ghostbusters 3 voi edelleen olla menestyselokuva ilman Billiä. Olisin halunnut hänet mukaan, mutta tässä kohtaa näyttää, ettei hän tule ja meidän pitää siirtyä eteenpäin. Nyt on aika tehdä kolmas elokuva, Aykroyd kertoo Metro-lehdelle.

Aykroyd ja näyttelijä Harold Ramis käsikirjoittivat kaksi ensimmäistä elokuvaa. Aykroydin mukaan tällä kertaa käsikirjoituksesta vastaa aivan uusi ihminen.

- Työstämme elokuvaa ja teemme siitä juuri oikeanlaisen fanien mieliksi. Uskon, että tuotanto lähtee käyntiin ensi vuonna, Aykroyd jatkaa.

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat